Ruimte om te ondernemen

  • Waarom IJsseloord2

    Zoekt u een strategische en dynamische vestigingslocatie voor uw bedrijf? IJsseloord2 heeft alles om u helemaal thuis te voelen. Een bedrijvig en ruimtelijk park op een centrale locatie, in een groene omgeving en van alle gemakken voorzien. Bovendien is er is er veel vrijheid om uw bedrijfsgebouw geheel naar uw wens vorm te geven. U weet immers het beste wat past bij uw bedrijf. Samen met u zoeken we naar de optimale oplossing: volledig op maat, duurzaam en klaar voor de toekomst.

    • Prettige groene werkomgeving
    • Nieuwbouw op maat
    • Oplevering binnen 1 jaar

Ligging en bereikbaarheid

IJsseloord2 vormt de ideale uitvalsbasis voor uw bedrijf. Het park ligt centraal, in Arnhem.

Directe aansluiting op drie snelwegen

Door de unieke ligging aan het Velperbroekcircuit heeft IJsseloord2 directe verbindingen met de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen), de A348 (Arnhem-Zutphen) en de A325 (Arnhem-Nijmegen). Ook de A50 ligt op een steenworp afstand. Door deze goede ligging is het park optimaal bereikbaar met elk vervoersmiddel.

Goed te bereiken met openbaar vervoer

IJsseloord2 heeft een prima aansluiting met het openbaar vervoer. Op het businesspark zijn meerdere bushaltes, onder andere met een directe lijn naar het Centraal Station. Tijdens de spitsuren is er een intensieve dienstregeling zodat uw medewerkers gemakkelijk reizen tussen IJsseloord2 en de omliggende woonplaatsen.

Sfeerimpressie van het bedrijvenpark