Ruimte om te ondernemen

  • Bouw aan uw toekomst

    Het klinkt eenvoudig. U heeft besloten dat IJsseloord2 iets voor u is. Nu is het een kwestie van een kavel uitzoeken en daar een object op laten bouwen. Zo simpel ligt het natuurlijk niet. Het bouwen van een nieuwe bedrijfsruimte is een proces dat zorgvuldig georganiseerd moet worden, omdat u belangrijke keuzes maakt voor de toekomst van uw bedrijf. Hierin willen we u graag van begin tot eind bijstaan.

    We realiseren ons namelijk ook dat de bouw van een bedrijfsobject voor u wellicht een eenmalige gebeurtenis is. Onze experts hebben veel ervaring met alle verschillende fases van het bouwproces: van de keuze van een kavel en de verdere planvorming tot de uiteindelijke realisatie en eventueel het onderhoud van uw object. Graag nodigen wij u uit om uw ideeën over uw toekomstige bedrijfsgebouw te bespreken.

Kies het kavel dat bij u past

Op onderstaande kavelkaart ziet u welke kavels beschikbaar zijn. Wanneer u een kavel aanklikt ziet u de mogelijke bestemming, afmeting, 360o-view en de mogelijkheden van elke locatie. Download hier de kavelkaart in pdf.

Beschikbaar

Hoe nu verder ?

Als ondernemer kent u uw markt en uw werkzaamheden als geen ander. U heeft dus waarschijnlijk een goed beeld van uw ideale toekomstige bedrijfsgebouw. Maar ontwikkelen en bouwen is voor u vermoedelijk geen dagelijkse kost. Daarom zetten we onze kennis graag in om u hierbij te helpen. Binnen 6 tot 9 maanden kan uw nieuwe object al worden opgeleverd, maar voordat het zover is zijn er belangrijke beslissingen te nemen. Te beginnen met het zorgvuldig analyseren van uw wensen en behoeftes. Onze ervaring leert dat iets langer stil staan bij de planuitwerking vaak leidt tot een beter eindresultaat, efficiënter beheer en een gunstiger overall kostenplaatje. De volgende stappen zullen we samen met u doorlopen.

Stap 1: uw behoefte vaststellen

In de eerste gesprekken wordt uw behoefte geanalyseerd. Dat doen we  door vragen te stellen, ieder vanuit zijn eigen deskundigheid. U vanuit de kennis van uw onderneming en wij vanuit de bouw. De uitkomsten worden vastgelegd in een programma van eisen met een ruimtelijk plan en een eerste technische invulling.

Stap 2: de keuze van een kavel

Na vaststelling van het programma van eisen wordt dit vertaald naar een kavelstudie en globaal schetsontwerp. Deze worden gebruikt voor de keuze van de ideale kavel.

Dit is ook het moment om na te denken over de samenwerkingsvorm. Wilt u dat wij het ontwerp voor u verzorgen? Of wilt u vanaf het begin via een bouwteam betrokken blijven bij het proces? En is de samenwerking alleen voor de duur van het ontwerp- en bouwproces of blijven de partijen ook betrokken bij het onderhoud? Er is veel mogelijk. We adviseren u graag over een passende samenwerkingsvorm.

Stap 3: uitwerken van de plannen

Nadat de samenwerking is vastgelegd, wordt het plan verder uitgewerkt, gedetailleerd en uitvoeringsklaar gemaakt. Van schetsontwerp naar voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en de uiteindelijke bestek- en werktekeningen. We doorlopen dit proces zorgvuldig samen met u, om tot een definitief ontwerp te komen en verzorgen ook de benodigde vergunningen.

Stap 4: het bouwen (en onderhouden) van uw object

Een feestelijke moment: uw nieuwe onderkomen wordt gebouwd! Tijdens het bouwproces, dat we als geen ander beheersen, houden we u tot de uiteindelijke sleuteloverdracht stapsgewijs op de hoogte van de vorderingen. Ook na oplevering blijven we graag betrokken bij het meerjarig onderhoud. Zodoende blijft uw huisvesting gegarandeerd in optimale conditie en kunt u er jarenlang zorgeloos van profiteren. Oplevering binnen 1 jaar mogelijk.

Voorbeeldplannen

Op IJsseloord2 kunt u uw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens laten ontwikkelen. Of het nu gaat om een casco opgeleverde bedrijfshal of een compleet ingericht kantoor: er is veel mogelijk. Hieronder ter inspiratie enkele voorbeeldplannen die voldoen aan de richtlijnen van het beeldkwaliteitsplan.